LUCIJA ĆIROVIĆ NA RAZKRITIH ROKAH
LUCIJA ĆIROVIĆ NA RAZKRITIH ROKAH

Vabljeni na delavnico z igralko, pedagoginjo in lutkarico Lucijo Ćirović o tem, kako sproščeno, suvereno in celo zabavno nastopiti in se predstaviti v javnosti. Program je zasnovan tako, da udeležence/ke uvede v sproščeno in kreativno vzdušje, jim predstavi nekaj koristnih vaj za uravnavanje treme, sproščanje in osredotočanje ter jih na zabaven, igriv in varen način popelje skozi osnovne principe nastopanja na odru, govorjenja v javnosti, komuniciranja z novinarji. Pridite, da se nasmejemo in se nekaj novega naučimo skupaj!

 

 

Usposabljanje je namenjeno osebam iz ranljivejših skupin – tistim s priseljeniškim ozadjem, azilantom, beguncem, predstavnikom različnih etničnih skupin in invalidnim osebam, ki delujete v formalnih ali neformalnih organizacijah, združenjih, skupnostih in bi vam neprecenljive izkušnje predavateljice koristite na vaši profesionalni poti.

 

 

KJE: Hiša sreča, Cesta Maršala Tita 63, Jesenice

KDAJ: Sreda, 04.01.2017, 9.00 – 12.30

PRIJAVA: Obvezna prijava tukaj

 

 

 

Več o Luciji Ćirović

 

Mag. Lucija Ćirović, mnogim znana kot Fata iz TV Dober dan, za kar je bila leta 2001 nominirana za Viktorja, je ustvarjalka z bogatimi igralskimi, lutkarskimi in pedagoškimi izkušnjami. Za njo je preko 30 gledaliških in lutkovnih predstav, nadaljevanjk in filmov ter televizijskih oddaj za odrasle in otroke. Od leta 2003 nastopa kot komičarka s Stand Up komedijo po Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji.

 

Med leti 2002 – 2015 je delala kot mentorica na Dramski šoli Barice Blenkuš, od leta 2015 pa to počne na Gledališki šoli Kino Gledališča Bežigrad. Je ena prvih trenerk otrok-igralcev v Sloveniji.

 

Leta 2016 je prva v Sloveniji izvedla predstavo s trebuhogovorstvom, iz česar je v istem letu tudi magistrirala.