NATAŠA BRIŠKI NA RAZKRITIH ROKAH
NATAŠA BRIŠKI NA RAZKRITIH ROKAH

Vabljeni na delavnico z mag. Natašo Briški o učinkovitem komuniciranju z mediji in družbenimi omrežji Facebook in Twitter. Program je zasnovan tako, da udeležence/ke uvede v delovanje v javnem prostoru, pri čemer se osredotoča na komuniciranje, medijska znanja in samozavest v nastopanju. Zaradi aktualnosti teme bo Nataša spregovorila tudi o multikulturnem projektu Polar Exposure – o evro-arabski ženski ekspediciji na Severni pol, ki jo vodi leta 2017.

 

Skozi primere dobre in slabe prakse boste zvedeli več o uporabi različnih vizualnih elementov v komuniciranju (foto, video), o tem, kakšna sporočila učinkujejo, kako upravljati s časom in kako se odzivati v primeru krize. Vsak udeleženec oz. udeleženka bo opolnomočen z znanji, orodji in vizijo, potrebno za uspešnost njihovega delovanja in načrtovanje naslednjih korakov na njihovi profesionalni poti. 

 

Usposabljanje je namenjeno osebam iz ranljivejših skupin – tistim s priseljeniškim ozadjem, azilantom, beguncem, predstavnikom različnih etničnih skupin in invalidnim osebam, ki delujete v formalnih ali neformalnih organizacijah, združenjih, skupnostih in bi vam neprecenljive izkušnje predavateljice koristite na vaši profesionalni poti.

 

 

KJE: Kult 3000, Metelkova 2b, Ljubljana

KDAJ: Sreda, 11.01.2017, 16.00 – 19.30

 

 

 

Več o Nataši Briški

 

Mag. Nataša Briški je svetovalka za komuniciranje, direktorica Zavoda Metina lista in izvršna urednica spletne postaje Metina lista (metinalista.si). So-vodi podkast Metin čaj (o medijih) http://metinalista.si/category/metin_caj/ in Polar Exposure (o evro-arabski ženski ekspediciji na Severni pol) http://www.euroarabianexpedition.com/polar-exposure-podcast/.

 

 

Je članica Strokovnega sveta za enakost spolov in vključena v domače in mednarodne projekte s področja opolnomočenja žensk (META dekleta, OPENN, Accelerate!) in ena od 12-ih Evropejk in Arabk, ki se aprila odpravljajo na skupno ekspedicijo na Severni pol http://www.euroarabianexpedition.com.

 

 

Je diplomirana univerzitetna novinarka, magistrica politologije. Je novinarka z več kot 20-letnimi izkušnjami iz različnih medijev. Kariero je začela na lokalnem radiu Univox, potem pa od leta 1995 – 2011 delala za največjo komercialno TV v Sloveniji, POP TV. Kot novinarka, voditeljica in redaktorica je urejala in vodila športni program (Športna scena, Športnih 24ur, Golf na POP TV), med leti 2003 – 2010 pa je bila zunanjepolitična dopisnica 24ur iz Washingtona. Iz Združenih držav Amerike je kot dopisnica poročala tudi za BBC World Report (2005 – 2006). 

 

O učinkoviti komunikaciji, nastopanju v medijih ter rabi tradicionalnih in novih medijev ter družbenih omrežij je predavala in gostovala na različnih fakultetah po Sloveniji (DOBA, FDV, FIŠ, Biotehniška fakulteta v Ljubljani, Univerzi v Mariboru in na Primorskem), sodelovala pa tudi z različnimi oddelki EU, slovenskimi in tujimi nevladnimi organizacijami ter politiki doma in v tujini.